I try in every way to show them every day

Vad hände med mig som aldrig brukade vara nervös? fyfan har prestationsångest nå så jävulskt kan jag lova .. Måste typ gå i terapi snart tror jag :P Aja tävling imorn iaf , ska visserligen bara rida en Lb:1 och en La:1 men ÄNDÅÅÅÅÅÅ var jäkligt längesedan jag tävlade pga av spiktrampet och nästan hela förra tävlingsterminen gick ju bort pga av ett hål i muskelhinnan i ett muskelfäste men nu är han då fräsch , kanske inte riktigt igång till tusen men helt okej! Näe nu får jag ännu mer prestationsångest haha ska till stallet snart och rida igenom han lite granna , smörja grejer, tvätta hästen och packa alla grejer sedan blir det att mysa med jessica och rebban om jag hinner:D!
jaja synes höres kanske i graven tjing!!!

15.20

NU är jag satans less på att inte ha nå pengar och mammsen verkade då inte så peppad på att låna ut till mig ..
Risken är väl stor att hon inte får tillbaka dom då men hehe jasi det måste då lösa sig på något sätt.. Skulle ha varit sjukt mycke bättre om jag hade jobb i början av sommaren men man tar väl det man får. När jag redan är negativ kan jag ju fortsätta att vara det och säga att jag är fittigt jävla less på alla dessa mygg! Känns som om man dödat flera tusen stycken men ändå är det alldelens för många kvar...

15.16

Foto: Lovisa Johansson
www.lovisajo.blogg.se

Okej nu är jag då vaken men jag har haft de konstigaste drömmarna typ om en haj som for runt på en sida av ett galler sen kom det en flodvåg att jag överlevde och intervjuades av en helikopter osvosv, att min familj och bekanta for ut med båt och jag glömdes bort och att pappa svarade när folk skrev till mig på msn haha , att någon frågade efter flodvågen om hur Skellefteå påverkas av det och att allt stod på nått konstigt språk och att det var fullspäckat med barer och klubbar som lyste i neon hahaha:P orkar ju inte med drömmar ibland sen äckligast är ju när det visas att en av dem blev typ sanning hahaahhahaha blir ju fan rädd för mig själv:P
Jaja nu ska jag iaf göra nå macker eller nått sedan lägga mig ner i sängen igen och se någon film , gick ju inte så bra när jag skulle göra det igår för jag somnade ju sooKänner mig också typ sjuk för jag fryser i sinne och är igentäppt i näsan och har igenslemmad hals ..... kuuuuuuuuuuul :( Slängde då in en till bild från skolavslutningen som lovisa tagit! tjingeligngg

Here we are crackin' jokes in the corner of our mouths, and I feel like I'm laughing in a dream

Ballt att jag vaknade tidigt av att det inte går att andas för att näsan är helt igen täppt och halsen helt igenslemmad  så nu är jag ju förkyld igen som vanligt men det är ju alltid kul!!!!!!!!!!!!!!! och sen har jag också slut pengar/sms på telefonen som jag fick inatt och troddde som vanligt att det var nå fel på telefonen men icket de inte men den fick sig då endå en omgång. Det är även fett kallt i mitt rum för att mamma tydligen öppnat fönstret i morse ? mysigt med istappar i rummet (Y) jaja ska försöka somna om nu tjingeling

02.27

Whoever thought  anything about something it's usually tend to be a true part of the
it. Peace.
Whoever
thought anything about
something it's usually tend
to be a true part of it.
It makes me
wonder.



00.00

Hade just skrivit ett fett inlägg om vad jag gjort idag men det försvann då så nu gör jag såhär:
- Sov mig igenom filmen Final destination 4 när jag såg det med linn.

- For med ullis och hämtade jessica på hennes jobb i boviken.

- Blev bjuden på max av ullis:)

- Failade och sov bort tiden hos jessica.

- Fick oss inte till stallet förän 8 och då hade vi glömt nyckeln

- Red dressyr på banan och hoppa några småhinder vilket gick bra tills jessica satt upp på yippie och skulle hoppa två hinder som stod på en linje. När hon hoppat första så kollar yippie mot stallet och jag kollar på nathalie och linn eftersom det låter som om det tvärkommer världerns jävla åska och helt plötsligt så börjar stallet och marken skaka i S I N N E !!!! Fyfan trodde typ världen skulle gå under och nog fan sticker hästjäveln med stackrs jessica och jag kan lova att när han sticker så finns det inget som kan stoppa honom , saaaaaaaaaatan så stark han kan vara!!!!!
Näe nu blir det att försöka hitta någon film och sedan krypa ner under täcket :) pusss

I think about it every year so I picked up a pen Happy birthday, I love you whoever you would have been

Nerissa in action höhöööö
Sitter med linn i mitt kök nu och äteeer. Har nyss varit och träffat fredde på hans jobb dvs utterströms och kollade även om linns moppe var klar men det var den då ej så vi vandrade och hämtade hennes cykel och nu är vi här orkar inte skriva mer hejdaa:)

22.30

Matilda skrik/sjunger opera på sina föräldrar  och jag myser i hennes säng   men hon är söt ändå, tycker om  dig pussss/ din john

I'm in heaven, I'm a god I'm everywhere, I feel so high

Var uppe klockan 8 imorse :D:D:D pga av att jessica skulle upp och jobba men jag somnade ju såklart om och sov till klockan ett hehe. Jag och ullis skulle ju egentligeen släppa ut hästarna i sommarhagen ganska tidigt men efetrsom vädret är pissigt dåligt så sket vi i det vilket resulterade i att jag fick sova ut : ) Sen for vi iaf till stallet och fixade klart där och nu är jag då hemma och ska typ lägga mig under täcket och sova mer haha rolig människa jag har blivit på sista tiden hehe det enda jag gör är ju att sova(Y)
Här kommer iaf lite bilder sen skolavslutningen som lovisa tagit!
Foto: Lovisa Johansson
www.lovisajo.blogg.se

03.03




Har just sett filmen Because i sad so och nu är det sovdax kan jag lova men just nu sitter jag och hör på hur mycket jessica älskar sitt liv om att om alla hde ett liv som hennes skulle världens utrotas och att hon är det värsta människan sen grina hon över det och säger att hon aldirg kommer attt bli lycklig och nu orkar jag inte skriva nå mer för hon snackar så himla mycket bullshit haha och allt det bara för att hon är trött och ska upp och jobba imorn. Nu har hon börjat prata om sig själv i tredje person så nu är det nog dax för den unge damen attt sova haha. Oherregud sovgott.

01.05

Ikväll så Har jag varit med linn nathalie och jessica. Vi har väl inte gjort så mycket annat än att vi har varit ute och gått rätt så långt båda gångerna och bara pratat om allt och ingenting. Nu så sitter jag inne hos jessica och ska sova här eftersom jag liks ska med hennes mamma och släppa ut och flytta hästarna till sommarhagen imorn. Blir nog att sova om ett tag efetrsom att jessica den stackaren ska upp och jobba imorn hehe , själv har man typ 1 månad kvar tills man börjar!
tjingeling sussaaa sött :)!!!


And I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time

I Lördags så blev det så att efetr många om och men så for jag och jessica till till harrbäcksand där vi badade och myyyste med grabbbbarna. Efter det for vi till stan och åkte runt där och for lite överallt osv. Sedan blev he lite knasigt men jaja det var en trevligt kväll iaf:) Igår så for jag nathalie john och emil på buffys och åt , där det bland annat flög iväg en gratis pizza(?) hahaha . Vi for även förbi leos och gick in där en tväris haha..
Sedan på kvällen så såg jag bara film och myste med jessica linn och nathaliee :) HAr nyss varit i stallet opch ridit en sväng med hästen och nu så ska jag och mina dreads hoppa in i duschen, tjineglineghie :)

Harrbäcksand lördags:


19.47

Far till sofia nu och hämtar upp nathalie på vägen. Vad vi ska göra återstår att se :)!
Tjingelingeen : )
hahaHAHAHA ogammalbild!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hold on tight, be the strong one to melt the fight

Igår så tog jag en powernap och den blev visst lite lång för jennifer ringde och väckte mig så mamma skjutsade mig till stan där vi plockade upp lina och jennifer sen så  for vi till bonnstan och mötte upp resten av klassen. Vi satte oss sedan nerae vid älven och spelade kubb och möös. Sedan kom det då en massa mer folk dit som joinade oss. Senare på kvällen så kom nathalie linn och jessica:D:D Sedan for vi förbi kyrkholmen ett tag och sedan vidare in till stan där det sög så jag fick skjuts hem till john  där jag soov: ) Har fett ont i fötterna idag kan jag ju meddeeeelaaaaa, tjurade ju och hade 10cmklackar hela dagen och hela kvällen haha hade också bara klänning och skinnjacka och jag frös aldirg heheh konstigt:) Aja slänger upp nå bilder nu som är tagna med min mobil sen igår , lägger in bättre när jag fått dom:) !
Blev ganska många bilder iaf haha jaja:)


15.30

 

TE1A

¨

Hittade en bild från idag på linns blogg som jag lånade hihi


15.24

Lägger in lite bilder från mobilen som jag inte lagt in än hehe :)

Skolavslutning:

Cruising lördags:
Yippie:
Fredags:

 


14.35

Såååååååå har man sommmmmmmarloooooooooooov!!!!!!!!!!!!!

Sitter just nu och halvsover och gör skivor till ikväll  , har gjort tre stycken i brist på annat att göra hahaha är fan all möjlig musik och såklart en skiva med bara svenska låtar hehehe blir lite sommarkänsle då iaf fastän vädret åt helvete! Börjar typ tveka på om jag ska ha jeans shorts .... hahah men nu har jag fan sagt att jag ska ha det så då blir det så!!
Ska snart städa upp lite på mitt rum hehe sedan blir det nog att ta sig nått att äta , jävlar vad klockan var mycket såg jag nu haha väntar nog till middagen iaf jaja hejda och ha en trevlig fredagkväll höll jag på att skriva hehe onsdag menaaaaaaaar jag :)

09.07

Vädret funkar hade kunnat vara betydlig bättre men jag ska fan kriga och vara barbent även om det blir kallt eller om det snöar  !!!! haha tjaoo

Drink all day, Play all night , let's get it poppin'

Så var man klar inför skolavslutningen! hur jag ser ut är en helt annan grej men aja det får duga haha.
Ikväll blir det iaf kubb och mys med klassen och senare så kommer väl alla att fara till sina polers och forsätta partajadet med dom , likaså kommer jag att göra. Blir nog skitbra det här eller rättare sagt klappkanon ; )
Pusspussspussssssssssssssssssssssssss

22.54

Glömde förresten skriva att min fysiklärare ringde mig idag och jag fick g på nationella i fysik:O:O:O:O:O
vad hände där ?? HAHAHahAHh kunde I N G E N T I N G !!!! jaja jag måste ju vara ett underbarn eller nått sådant ;)haha not
Så iaf fick jag g i fysik hihihi wiihooO!!!

22.39

Nu skiter jag i att städa idag för jag är på pissigt jävla helvetes humör PGA av en idiot som tror att den kan styra hela jävla världen med tomma jävla hot.Bara för att den personen är trött så går det ut över jiiigan hahaha dö. Ska typ seriöst gå och lägga mig och sova bort några veckor .. haha skämt o sido men jaja har inget mer att skriva nu än det höhö hejdå världen

20.06

Efter skolan som vi fick sluta vid elva så for jag på stan och kollade runt som en jäkla tok efter något att ha på mig men hittade ingenting alls.. Sedan kom jessica och linn och då blev det jävlart sökning över hela stan och tillslut bestämde jag mig för en svart volangklännning, visst svart är väl mer begravning men aja det funkar hehe.
Har även sett balen ett tag och det var då rent nå fina bilar där! Är med sanna och jessica nu och ska snart upp på maxi och köpa nå saker inför imorgon:) Sen blir det hem och städa så att det inte ser ut som ett bombnedslag som vanligt haha...




Everything I have, everything I own, All my mistakes man you already know I wanna be free

Så då var man klar med det där arbetet och nyduschad och jag är i jävlart god tid och det finna ingen chans att jag kommer att behöva stressa!!!! (tror jag). Hur arbetet blev är en annan sak men bättre något än inget iaf hehe, näe nu ska jag slänge på mig nå kläder. Slutar klockan 12 idag och då blir det stan och kolla kläder och lite saker.
Jaja tjingeling:)

01.28

Nu gör jag något riktigt dumt som jag kommer att ångra nå så jävulskt mycket imorn.. Går och lägger mig nu för att stiga upp om några få timmar för att då hinna med att renskriva uppgiften + duscha + (?) jaja kommer bli en helvetes morgon och nu skag jag ställa 5000 alarm för jag får ej försova mig för då blir jag angry på mig själv, hoj

00.58

Idag sa har jag varit på skolan och inte gjort så mycket viktigt , trodde att jag skulle ha ett viktigt möte med min mentor men det var inte så viktigt haha. Annars så har jag skrivit klart en uppgift som jag ska lämna in imorn , har bara kvar att renskriva den. Ikväll så  har jag varit i stallet med linn och jessica och hoppat med mina polle:):) Var himla kul men jag blir lite höjdrädd när jag inte hoppat på ett tag märker jag haha:P aja bara att köra på och hoppa en två dagar i veckan!
Känns fett konstigt att imorgon är sista dagen jag går ettan? Tiden har gått jävulskt fort kan jag säga. KÄnns som nyss vi började. Tråkigt nog har jag ingen sommarkänsla nu men det kommer väl så smånigom hoppas jag!!! Näe nu ska jag ta tummen ur röven och skriva klart det hära klockan börjar bli mycket..  tjingelinnggngng
Ett år sedan snart exakt!!

Take me higher Then I've ever been before, My feet don't touch the floor

Har ingenting att skriva nu , lägger in nå bilder från thereses kamera sen i fredags:)
hejdaaa

I keep going 'til we've run out of road

Nu var det fan längesen jag skrev haha men jag har varken haft nå intressant att skriva eller orkat göra det men iaf så var jag ju i bodan och tränade igår vilket faktiskt gick bra förutom att det började spööregna just när jag red haha. Aja eftersom jag inte hade nå förväntningar eftersom han stått ett tag och jag inte tränat på ett bra tag så gick det helt okej=) NU kom jag då nyss hem från skolan och ikväll blir det mys hos nathalie med några briiidzz :D:D

12.36

Då ska jag snart bege mig mot bussen men före det så ska jag leta upp mitt jäkkla busskort som verkar vara helt borta ????? Slutar inte förän fyra menmen.. jajaj måste rusa puss :)

Maybe some day, i'll think of what to say, maybe next time i'll remember what to do say


Nu är jag hemkommen från stallet dit jag for imorse för att släppa ut hästarna. De gick väl bra förutom då jag skulle ta Yippie till de andra stallet för att göra i ordning han.. Haha det mongot ställer sig utanför dörren och tokvägrar att då in och börjar kasta sig och resa sig flera gånger PGA av att han är tjuriiiiiiiig nå så jävulskt för han hade ju bestämt sig för att gå ut i hagen :P Jävla tjurhäst haha man kan inte tro att det är en gammvalack jag har utan istället ett ungsto:P Näe han är bara söt ibland.
Orkade inte rida nå seriöst idag efetrsom min höft är åt helvete så jag tog bara ett träns och skrittade han barbacka och backtränade så han ska få nå snygga rumpmuskler;)
Nu ska jag snart hoppa in i duschen sedan äta någonting sen halv två ska jag vara söder om lejoonströmsbron för klassen ska mötas där eftersom vi ska ha redovisningar på våra arkitekt arbeten, det är absolut sista grejen som är seriös innan sommarlovet (tror jag?) Ha en bra dag tjaooo :)

00.14

Fan så sugen jag är på att köpa en häst till , skulle var gryyyyyyymt kul men det tar som lite tid och pengar kan man ju säga.. Kanske ska passa på när man bor hemma att lägga sina  pengar och köpa en till hahaha!
Fan för hästnet som gör mig sugen..


Yippie på tävling i Stöcksjö (surf) 2008 (?)


23.58

Kom just på mig själv med att jag fortfarande inte lagt in bilderna sen påsken haha? FAn va seg jag är må jag ju säga. Ska nog göra det nån dag då jag har lite tid över , bättre sen än aldrig , right ? ;)

If you wait around forever you will surely drown I see what's going down.

Dagen började med att jag fort till stallet vid nio tiden och markarbetade lite med studs , galoppbommar och hinder. Fixade sedan klart det mesta förutom mockningen. Sedan for jag hem och gjorde mig klar och sen på skolan vilket inte var så himla värt för efter 3 min så fick vi sluta... For på stan med rebecca en stund då och kollade kläder men hittade INGENTING. Just då jag verkligen behöver och ska köpa så finns det ingenting , otroligt va?
For sedan till stallet med jessica och mammorna och gick med hästarna så det fick beta i hagen där de ska gå i sommar. Sedan hem till jessica och kollade och provade nå kläder som man kan ha på skolavslutningen men hittade inte så mycket eller lånade iag en kjol av henne som var fin men vi ser väl om jag köper nå nytt om jag hittar nått eller hur det nu blir. Vi for sedan till mig och kollade igenom mina garderober men hittade inte så mycke som dög här heller men.. Rummet blev då stökigtiaf så jag passade på att plocka upp lite grann medans jessica sov haha.
Följde sedan henne med hundarna när hon gick hem och nu är jag då tillbaka i min säng igenom och funderar på att sova efetrsom jag har utsläpp imorn och är helt sjukt trött vilket jag i försäg varit hela dagen men nu jävlar far ögonen igen. Blev ännu ett långt och tråkigt inlägg höhö aja bättre än ingenting. Tjingelingg

00.24

HA HA HA jävlar så otrolig människa haha vissa säger ju vad som helst för att få uppmärksamhet eller för att bara ha nått att säga

00.20

När jag kom till stallet och skulle ta in yippie så kommer amadeus som ett jävla skott och tränger sig ut och smiter iväg men stannar som tur var just utanför hagen och åt haha lite matsnål kanske;P Sen till råga på allt så kom det ju såklart en barngrupp och red samtidigt som han smet höhö lyckat!
Väl tillbaka med honom i hagen så drog han och yippie igång ett sjuhelvettes race och drog med sig alla sina polare i hagarna bredvid så det blev ett jäkla liv. Fick tag i yippie tillslut iaf och då var han så uppjagad så det blev ingen tömkörning för då skulle han nog slitit sönder mina händer.. For ut och red honom en sväng mot maxi och soptippen. Var sjuuuuuuukt mycket folk ute och jag råkade då hamna mitt i en fotbollsmatch haha .
Gick ut och gick med carro en sväng när jag kom hem och pratade lite om allt möjligt:) Sedan nu har jag varit och övningskört och kollat på nå hus som är tillsalu bort uti helvetet. Näe nu ska jag ta bort kläderna från sängen sedan blir det nog att lägga sig eftersom det blir upp tidigt och fara och rida yippie sedan börjar jag skolan nångång imorn efter lunch(?) Jaja blev ett långt och tråkigt inlägg Hare king! pusss

RSS 2.0